#

Acquizhen Eye & Delicate Skin Serum

Idag tänkte jag tipsa om min absoluta favoritprodukt. Det är ögonkrämen från Acquizhen, Eye & Delicate Skin Serum. Den allra minsta men smartaste produkten från märket. Du kan nämligen också använda den som serum för att fuktmätta huden.

Eftersom den är så högkoncentrerad behöver du bara ytterst liten mängd. Så den är dryg som tusan. Den innehåller bland annat alfalfa, vitt te och kigelia. Resultaten visar att huden får mer spänst, skydd, fukt, näring och ögonkrämen ger en anti-age effekt. Perfekt för att undvika ålderstecken! (Jag börjar bli nojjig.. )

Jag använder den både som ögonkräm och som serum på fram för allt kinderna. Eftersom jag är betydligt torrare där. Jag lägger den också på läpparna för att riktigt boosta dem med fukt. Fiffigt va?

Acquizhen är ett effektivt, ekologiskt och organiskt hudvårdsmärke som är certifierat av Ekocert. Produkterna är givetvis inte djurtestade i något led. Varken ingredienser eller slutprodukt. Märket är skapat av en framgångsrik forskare som länge har arbetat inom medicinsk hudvård. Så produkterna har det bästa från naturen och det bästa från modern forskning. Produkterna säljs bland annat på Acquizhen.se, Stylestore.seoch Eleven.se samt på väl utvalda salonger.

I Acquizhen Eye & Delicate Skin Serum så ser ekovärdet ut så här;

99.17% av den totala mängden ingredienser är från naturligt ursprung

98.3% av den totala mängden vegetabiliska ingredienserna är från ekologisk odling

83.70% av de totala ingredienserna är från ekologisk odling

För varje såld produkt skänks ett träd till organisation Trees for the future.

Sharing is caring:

Inga kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.