#

Barhäng med Frida

Igår gick jag och min vän Frida ut och drack drinkar på PM Taket i Växjö. Vi hade jättetrevligt! Det ösregnade så vi satt helt själva ute under tak. Jättemysigt! Min alkoholfria drink var god och det var väldigt skönt att komma ut lite och bara hänga. Det här har varit en sån härlig vecka då jag träffat vänner som betyder mycket och haft de där riktigt djupa samtalen. Visst behöver man sådant ibland? Helst väldigt ofta..

Klänning: Junarose
Skor: inköpta i NY för flera år sedan. De är så älskade att märket är bortslitet 😊
Örhängen: från en liten butik i Spanien

20140712-230726-83246172.jpg

20140712-230726-83246434.jpg

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Anna-Märta Stålnäve

    Vad kul, är ju mina gamla hoods då jag är uppvuxen i Växjö och har sänkt åtskilliga drinkar på Loft (som det hette förut).

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.