#

Det är dags för frågestund. Det var ett bra tag sedan nu. Om du har en fråga om hudvård, makeup, kroppsvård, hårvård eller något annat relaterat till skönhet, våga fråga.

Kanske undrar du över vårens trender, hur du får till den snyggaste färgen av brun-utan-sol, vad som är mest effektivt mot acne eller hur min hudvårdsrutin ser ut? Eller något helt annat. Maila mig din fråga till elinfagerberg@live.se senast den 22 mars så ska jag svara på så mycket som möjligt.

Jag sitter här och dricker te så länge…

 

 

Sharing is caring:

En kommentar

  1. Marie

    Kul med frågestund! 😀

    Jag har en fråga. Jag närmar mig 40, har ganska oljig hy med stora porer. Hade tidigare problem med akne, men inte numera. Däremot har jag en del gamla ärr jag skulle vilja minska. Vilka ämnen skulle du tipsa mig om att hålla utkik efter när jag köper hudvård?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.