#

Julakaffe och chokla!

Känner ni igen den där planen inför jul. Den där då man glatt ska göra allt godis själv och ge bort i ett tjusigt paket till någon? Om det inte ser så tjusigt ut som man tänkt så kanske detta kan vara något?

Apotekproduktjon AB har börjat sälja klassiskt godis på Apoteken. Det finns chokladmandlar, chokladtryffel och rostade mandlar. De är riktigt goda! Min favorit är chokladtryfflarna. Ett tips är att köpa flera. De är lite för goda för att ha få utav..

En annan rolig julnyhet är Zoega´s julkaffe. De brukar komma med ett nytt julkaffe varje år. 2011 är har kaffet eftersmak av nougat och pomerans. Gott! Det ska passa extra bra praliner eller biscotti. Jag gillar att ha mitt som latte med fluffig mjölk och lite extra kardemumma.

Tips!Lagerhaus hittar du cellofan om du vill slå in gå-bort-presenterna lite finare! Kaffet ser roligare ut om du häller över det i en kaffeburk. Det hittar du bland annat i tebutiker.

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Wysteriia

    Svar:Men Prag är väl inte helt fel det heller 😉 Jag blir inte bjuden på alla event så passar på de gånger jag blir bjuden oftast:) hihi!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.