#

Men brösten då?

Äntligen öppnar Victoria´s secret på Hamngatan i Stockholm! Väntan har varit lång och förväntningarna är höga. Jag blev superglad över beskedet att slippa bunkra upp underkläder när jag är i USA.

Det kommer finnas skönhetsprodukter, väskor, sminkväskor, sjalar och trosor. Men de har glömt det viktigaste? BH:arna! Det är ju där Victoria´s Secret är som starkast? Det är kul att butiken öppnar men otroligt märkligt att den gör det utan sin starkaste produkt. Deras funktionella bh:ar är grymma. Men tydligen bortglömda. Jag kommer ännu ihåg när jag för första gången provade en miracel bra och u-bra.

V417671

 

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Elin

    jag var dit och kände mej överfallen av mists och bodylotions, det kändes som att det var det butiken bestod av i olika varianter och presentförpackningar och det var knappt så jag hittade trosorna. Hoppas de expanderar butiken så man kan köpa undies. I morgon helst 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.