#

Tävling nr. 5 – CC Cream från Pur Minerals

Nu har du chansen att vinna en av mina favoritprodukter! Jag tävlar ut en CC Cream från Pur Minerals till fem olika vinnare. Du får själv välja mellan nyanserna Light, Medium, Dark och Tan. Den är värd 450 kr och täcker väldigt fint utan att ge någon kakig känsla.

För att vara med och tävla vill jag att du berättar om ditt starkaste minne från sommaren 2013. Maila ditt svar tillsammans med ditt färgval, namn och adress till elinfagerberg@live.se. Märk ditt mail med ”Tävling Pur Minerals”. Senast den 11 september vill jag ha ditt svar.

När vinnaren väl är dragen kommer det utannonseras här på bloggen. Det kommer då krävas att du besvarar ditt vinnarmail för att vinsten inte ska gå vidare.

Lycka till!

cccream_50ml

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Britta Högström

    Vilken tävlingsvecka du har 😀
    Av det man kan vinna hitintills så blir det här min favoritvinst… så här tar jag chansen 😀

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.