Anlita Elin?

Har du ett spännande uppdrag till mig? Jag har bland annat erfarenhet som skribent, redaktör, copywriter, makeupartist, hudterapeut, spachef, säljare, utbildare, föredragshållare, stylist och utvecklare/idéspruta av skönhetsprodukter, behandlingar, utbildningsmaterial och salonger. Flera av världens största internationella skönhetsföretag har varit mina uppdragsgivare.

Du kan också anlita mig om du vill ha expertråd vid start av webbshop, spa och skönhetssalong.

Skribent – artiklar och content till hemsidor

Behöver du hjälp med en artikel, porträtt, guide eller liknande hjälper jag dig gärna. Jag har arbetat som skribent och redaktör för fackpress, magasin och temabilagor.  Jag skriver främst om skönhet men har även erfarenhet av resor, mode, mat & vin, inredning, bilar, renovering och annat inom livsstil.

Jag har varit anlitad som redaktör för företagsbloggar, utvecklat tester och tagit fram utbildningsmaterial.

Jag fyller din hemsida med information, kunskap och inspiration, driver din företagsblogg, gör en spännande reseguide eller ett konsumenttest till din tidning.

Om du behöver hjälp med utbildningsmaterial, konsumentinformation som broschyrer eller liknande står jag också tillgänglig. Det är något jag har mycket erfarenhet av.

Makeup för foto, kurser och bröllop

Jag har arbetat som makeupartist i över femton år för både privatpersoner och företag. Du kan anlita mig för bland annat bröllopsmakeup, makeupkurs, reklamfotografering, filminspelning eller företagsfoto. Kanske är det dags att byta ut porträtten på er hemsida?

Jag har flera duktiga fotografer i mitt nätverk.

Utbildning och föreläsning

Jag har stor erfarenhet av att hålla utbildningar, kurser och föreläsningar inom skönhet. Jag började som utbildare som 23-åring och sedan dess har jag arbetat gentemot spa-anläggningar, salonger, butiker och andra typer av företag. Men du kan även anlita mig som privatperson. The Body Shop och Oriflame är några av mina tidigare kunder. Behöver din personal utveckla sina kunskaper inom makeup, trender, hudvård, produktkunskap, hälsa eller liknande områden? Kontakta mig så hjälper jag er.

Hör av dig till mig på elinfagerberg@live.se för prisförslag och mer information.