Om Elin Fagerberg

Skönhetsbloggare Elin Fagerberg

39-årig skönhetsnörd med rötter i Småland som bor i Stockholm sedan många år tillbaka.

Jag har alltid varit intresserad av färg och form. Inte bara av att måla utan också hur färg påverkar oss och hur det kan användas för att vi ska kunna uttrycka oss. Hudvård började jag med redan under högstadiet med ett brinnande intresse. Även modeintresset har alltid funnits där för mig. Hur vi klär oss, varför vi klär oss som vi gör och hur vi kan förändras. Jag bestämde mig i början av tonåren att jag skulle arbeta med skönhet och mode. Och så fick det bli.

Frilansskribent och utbildare inom skönhet

Idag driver jag ett eget företag med flera olika delar. Bland annat frilansar jag som skribent och redaktör för olika tidningar, som utbildare och föreläsare för några av Sveriges största skönhetsföretag och som makeupartist. Jag gör en hel del blandade uppdrag inom skönhet och mode. I botten är jag hudterapeut och spaterapeut. Jag har också studerat flera hälso- och fysiologikurser på universitet. Mest för att jag tycker att det är så otroligt roligt och intressant med människokroppen. Mode är också något jag har pluggat på Umeå och Stockholms universitet. Det slutar aldrig att fascinera mig!

Elin Fagerberg

Privat

Förutom skönhet och mode har jag flera andra intressen som fyller min vardag. Att resa är en stor passion för mig. Är jag hemma för länge blir jag otroligt rastlös och är inte på topp. Därför kommer ni också kunna läsa flera reseinlägg här. Det är få saker som ger mig så mycket inspiration och energi som en resa.

Jag är fascinerad av sång och musik, hälsa, litteratur, kultur, medicin, andlighet, skogen, historia och av andra kulturer. Älskar att lära mig nya saker, träffa nya intressanta människor och ha djupa samtal om livet.

Jag är ursprungligen från Småland och vägrar bli av med småländskan. Väldigt lyckligt gift med Ian och glad mamma till två flickor och dvärgtaxen Maggie.

Är du nyfiken på ett samarbete eller att anlita mig? Kontakta mig på elinfagerberg@live.se