1.85 HA Booster från Skin Regimen

Ännu ett hyaluronsyraserum? De börjar bli rätt uttjatade, inte sant? Men, här kommer faktiskt en för mig ny favorit – 1.85 HA Booster. En riktig hit.

Jag började testa 1.85 HA Booster i samband med juryarbetet till Swedish Beauty Awards där de bästa produkterna från 2018 korades. Det här serumet blev en av de nominerade i väldigt hård konkurrens. Och det med all rätt.

Herrejivlar vilket bra serum!

Det finns tre olika typer av hyaluronsyra i produkten.

  • Makro som återfuktar på ytan och “fyller ut”, plumpar, huden.
  • Mikro som ska stimulera hudens egen produktion av hyaluronsyra.
  • Tvärbunden som ska ge långvarig fukt nere i huden

Utöver hyaluronsyra av alla dess slag innehåller serumet bland annat ett komplex som ska arbeta mot glykation och inflammationer. Ja tack.

1.85 HA Booster
1.85 HA Booster med fond av solande glad dvärgtax – min Maggie. Och nej, hudvård ska inte vara i solen.

Vem passar 1.85 HA Booster för?

Alla med fuktfattig hud. Typ varenda mänska! Även de som vill ha mer plumpad hud eller som är yttorra eller har en torr hudtyp.

Så hur känns då huden när jag har använt 1.85 HA Booster?

Återfuktad! Precis som serumet lovar. Jag har en blandad hudtyp utan några större problem men är också fuktfattig och har några mindre torrhetsfläckar under hakan och på kinderna på grund av keratosis pilaris. Torrhetsfläckarna försvinner av det här serumet! Och förutom tyngre peelingar har jag inte upplevt det innan av någon produkt.

Serumet åker också in snabbt i huden och lägger sig inte som en kletig hinna ovanpå. Ovanpå huden vill vi ju ha krämen som ett skyddande lock. Serumet ska gå in i huden och inte skvalpa runt på ytan. 1.85 HA Booster säger slurp på huden. Det går snabbt för den att penetrera och jag har inte upplevt att den har korvat sig under någon kräm som jag har kombinerat den med.

1.85 HA Booster från Skin Regimen
Ja, jag hann precis fånga upp den lilla droppen. Här slösas inga dyra droppar!

Fler plus?

Jag tycker också att jag får en jämnare hudton av den. Det är inget som Skin Regimen går ut och lovar utan något jag har fått som ett plus.

Den är lättdoserad och har en smidig pipett.

Jag älskar också designen på flaskan. Som en blandning av old school-apotek med modern minimalism. Snyggt!

Något minus?

Ouch i plånboken! 895 kr för 25 ml är sjukt mycket pengar. Men kan du så investera i den här. Jag är heller inte förtjust i namnet booster. För mig låter det som något du använder tillfälligt som en kur. Men vad gör väl det när innehållet är fab.

Tänk om det hade funnits en smidig flaska i plast för resa!

Här kan du läsa mer om Skin Regimen.

Produkten säljs bland annat här.

Ett fantastiskt serum som gör sitt jobb som återfuktare.
Känsla
Effekt
Innehåll
Design
Läsarbetyg5 Betygsätt
4.8