3 tips inför nyår

Jag fortsätter att leta intressanta personer som kan ge de bästa tipsen inför nyårfesten. Therese Norlen från Smashbox är näst på tur.

Vilken trend tycker du är hetast till nyårsfesten Stine?

– Klädtrenden just nu stavas ju GLITTER, så för att skapa en nyårslook som känns party men inte “too much”, matcha med en snygg klassisk look – välformade bryn, en schysst eyeliner och matta röda läppar!

Hur kan man fixa den hemma?

– Smashbox Brow tech to go – färg, borste och gel i ett. Enkel att måla med och lätt att ta med sig. Smashbox limitless liquid liner pen Black – en knivskarp spets för den perfekta eyelinern som håller både mot sprutande skumpa och oväntat snöfall vid tolvslaget. Smashbox Be legendary lipstick Infrared matte – Finns det en perfekt röd färg så är det den här! Läppstiftet sitter på plats nästan hela kvällen samtidigt som vitamin E ger dina läppar en skön fuktboost. Toppa med LYSTER! Tips! Lägg Smashbox HALO highlighting wand på ansiktets högsta punkter för en frisk och strålande proslinshy.

Brow Tech To GoHalo Highlighting Wand

Tänker du klä dig i svart? Pigga upp looken (och locken) med lite färg! Smashbox Waterproof shadow liner pen finns i flera snygga färger. Måla en linje, sudda och du är redo för fest!

Waterproof Shadow Liner

Vad bör man inte missa att ha med sig i handväskan?

– Läppglans – efter både mat och dryck kan läpparna behöva en ny omgång. Solpuder (Smashbox Fusion soft lights Dusk) – när solen gått ner och det blir mörkare under kvällen “tål” ansiktet att man dra på med lite extra färg. Applicera solpudret under kindbenet och upp mot tinningen, avsluta med att svepa lite på sidorna av näsan för en fräsch look. Grundar du med en bra primer, både under foundation och ögonskugga och läppstift (Smashbox targeted pore & line primer) så slipper du ta med sminkväskan till festen och har en look som håller hela kvällen!

Photo Finish Targeted Pore & Line Primer