3 tips inför nyår

Vi fortsätter med 3 tips inför nyår. Här har Anna Tjäder från The Body Shop fått dela med sig av sina tips till nyårsfesten.

Vilken make up trend lyser starkast på nyårsfesten? 

– Sotade ögon, i år med sofistikerat skimrande skuggor och metallic ögonpennor. Looken kompletteras med våra ultraskimrande puderpärlor Dazzling Rocks som är perfekta för att skulptera fram en fin ton på kindben, nyckelben och dekolletage.

Dazzling Rocks

Hur kan jag skapa den hemma? 

– Med 4-Step Smoky Eyes Palette och Metallic Eye Definer ur Christmas Rocks-kollektionen. 4-Step Smoky Eyes Palette finns i två tonskalor, Copper och Moonstone, och innehåller fyra skuggor och två penslar, och förpackningen har en fiffig guide som visar hur skuggorna kan appliceras.

Smoky Eye Palette

 

 

Vad kan jag göra för att se fräsch ut dagen efter?

– Dagen efter kan det väl få synas att man har haft kul! Men det är klart, det är inte så kul att vakna med en lösögonfrans klistrad på kinden, så tvätta bort makeupen när du går och lägger dig, och låt huden vila över natten med den härligaste nattkrämen du har. Till exempel Vitamin E Nourishing Night Cream. Dagen efter svalkar du dina trötta ögon med Elderflower Cooling Eye Gel. Din hud kommer att tacka dig!

Elderflower Cooling Eye Gel