3 tips inför nyår

Nu är det dags för Cecilia Fagerlund från L`Oréal att svara på tre frågor inför nyårsfesten.

Vilken anser du är den hetaste trenden till nyårsfesten?

– Svart brukar vara ett säkert kort på nyår. Vare sig det är en klänning, smoking, kostym, topp eller kjol. Jag skulle därför säga att jag skulle matcha denna outfit med en skimrande bronzing ögonskygga, en brun eyeliner och ett par ljusrosa/beiga läppar och en lätt touch av bronzing puder på kindben för att sätta den sista finishen för en total bronz-look effekt. Fokus kommer helt klar att bli på ögonen. De kommer poppa lika hårt som fyrverkerierna på nyår.

Hur skapar man den hemma?

– Den här looken skapar du lättast med Color Riche Quads Forever Bronze ögonskugga som du med fyra olika bruna nyanser kan skapa en perfekt bronzig ögon-look. Color Riche Le Smoky för att markera precis längst fransraden både uppe och nere för att få en intensiv look. Självklart behövs en mascara och då väljer jag False Lash Telescopic för att sätta den sista finishen för en intensiv ögon make-up.

– Jag sveper gärna lite La Terra bronzing puder över kindbenen, i pannan och över näsryggen och slutligen adderar jag Color Riche Rose Tendre på läpparna för en ljusrosa/nude look. Resultatet är mindblowing!

glam-bronze-la-terra-1[1] color-riche-quads-forever-bronze[1] color-riche-rose-tendre[1] false-lash-telescopic-svart[1]

Vad bör man ha med sig i handväskan under kvällen?

– Det man alltid ska ha i väskan oavsett fest eller inte är, läppstift. Ett snabbfix med ett läppstift och du ser genast stylad ut. Read to go och alltid snygg. Sedan föredrar jag även att ha med mig ett puder så att man kan ”matta ner” ansikttet under kvällen om man blir glansig. Min favorit är Nude Magique BB powder. Den hjälper mig att hålla mig ”matt” hela kvällen!

nude-magique-bb-powder-light[1]color-riche-le-smokey-brown-fusion[1]