Lily Cole och The Body Shop

I sommar lanserar The Body Shop en liten kollektion make up i samarbete med Lily Cole. Bland annat kommer ett nytt rouge, en ny färgskala på Shimmer Cubes och nytt läppglans.

Jag har testat den nya Shimmer Cubes och ett läppglans. Färgerna går mot rosa och lila. Jag gillar dem starkt men konstigt nog är jag mest förtjust i den ljusbeigea basskuggan. Den är väldigt smickrande och passar som bas till det mesta. Hi-Shine lipgloss är i ett litet miniformat som passar bra till fickan på shortsen, när du hänger på Trädgården i sommar. Eller på något annat skönt sommarställe.

Jag har använt den beigea som bas, den mörklila i globlinjen och den rosa över ögonlocket. Jag suddade inte så mycket den här gången utan lät kanterna vara lite skarpare. Kombinerades med svart kajal och svart mascara. Läppglanset är relativt fast i konsistensen, sitter bra på men ger ingen färg.

Bilderna gör inte färgerna rättvisa. Här ser de nästan bruna ut. Det är två dovare varianter av rosa och lila samt en ljuslila och en ljusbeige.

[slideshow]