Acke, Betty och den där Veronica.

Archie's Girls_Beauty-72Archie´s Girls

Kommer ni ihåg serietidningen Acke? Jag var ett stort fan när jag var liten. Jag minns att jag brukade ligga i en fåtölj hemma hos min mormor och läsa den. Jag hejade alltid på Betty. Förmodligen för att hon var blond som mig. 🙂 Och jag minns att jag kunde bli riktigt irriterad på Veronica.

Nå väl. Nu kommer snart MAC Cosmetics ut med en ljuvlig kollektion inspirerad av serien. Det är en linje med “Betty-produkter” och en med “Veronica-produkter”. Utöver det finns det också ett gäng accessoarer. Kul!

Archie'sGirls-Betty-LineUp-72 Archie'sGirls-Veronica-LineUp-72

Jag längtar efter att hugga tag i det matta pudret med rosa små hjärtan. Men jag är också nyfiken på ögonskuggspaletten i “Veronica”, det rosa läppstift och det gröna pigmentet i “Betty”.

Acke MACAcke Mac

Archie´s Girls släpps den 8 mars och kommer finnas ute i 8-10 veckor. De säljs enbart på NK Stockholm och Åhléns City i Stockholm samt på MAC i Nytorv – Köpenhamn.

Förresten hade nog inte serietidningen varit så PK i Sverige idag. Eller vad tror ni?