Adventskalender för män

De senaste åren har trenden med adventskalendrar verkligen blivit hett. Och nu kan du även hitta en fin adventskalender för män – The Bearded Man Company Christmas Beard Oil Advent Calender är en liten men naggande god kalender för skäggiga män, eller icke binära såklart.

Varje lucka innehåller 2ml skäggolja som ska räcka till 4-8 gånger applicering beroende på hur mycket skägg du har. Skäggoljorna ska minska klåda och mjukgöra skägget och huden under.

adventskalender för män med skäggolja Adventskalender för män med skäggolja i 24 olika dofter. 

Vilken doft gömmer sig under första luckan? 

I kalendern finns dofterna;

Bay Rum
Bergamot
Black Coffee
Cedarwood
Driftwood
Fresh Cut Grass
Irish Moss
Lavender
Leather
Mahogany
Nag Champa
Oak Barrel
Oakmoss
Raceday
Rain Forrest
Rio
Rosemary
Sandalwood
Sicilian Lemon
Spanish Orange
Steel
Tobacco
Walk in The Woods
Unscented

Jag hoppas att doften Unscented inte kommer på julafton. Det hade känts lite trist. Då vill jag hellre att min man ska dofta Walk in The Woods eller kanske Oakmoss. Och hur doftar Tobacco? Doftar den som en god cigarr eller gammal cigg á la dansgolven 2001? Den som lever får se… På fredag öppnar min man första luckan.

Jag tycker att det här är superkul! Jag tror att en adventskalender för män och då i detta fallet skäggiga sådana kan bli en superbra present. Men jag hade önskat en lite lyxigare förpackning. Annars är det en smart produkt för den som vill testa många olika dofter eller som vill ha miniprodukter till resa.  The Bearded Man Company Christmas Beard Oil Advent Calender kostar från 525 kr.