All Soft Mega Mask från Redken

Redkens serie All Soft Mega är anpassad för riktigt torrt, tjockt och/eller behandlat hår. Nu har jag testat den regelbundet under några veckor.

Enligt Redken ska All Soft Mega Mask vårda håret på två nivåer. Å ena sidan djupverkande som en hårkur å andra sidan skydda på ytan och där lägga sig som en film runt hårstråets ytskikt.

Jag har utgått från mitt hår som jag trodde skulle vara för tunt. Det kan upplevas som tjockt då jag har väldigt många hårstrån men hårstråna i sig är tunna. Mitt hår är även behandlat och torrt. Första gången jag testade All Soft Mega Mask trodde att jag håret skulle ligga slickat och platt mot huvudet efteråt.

Oj, så fel jag hade.

Redken all soft mega mask

Jag märker en rejäl skillnad på mitt hår och det efter att inpackningen bara har fått sitta i under några minuter. Håret är betydligt mjukare och känns mer återfuktad vilket håller i sig i flera dagar. MEN! Det känns inte tungt. Jag tycker till och med att mitt självfall kommer fram lite mer istället för att håret blir tungt och platt som med så många andra inpackningar för riktigt torrt hår.

Priset ligger på runt 279 kr/200 ml.