Älskade skönhetsprodukter

Jag har några produkter jag har varit extra flitig med här på Gran Canaria.

Favoritprodukter ansikte elinfagerberg.se

Från vänster:

All You Need Is Me från True Organic – en allround kräm som funkar på läppar, knän, armbågar och andra torra partier. Innehåller bland annat sheasmör och olivolja. Perfekt att ha i handväskan. Från 129kr/15ml.

Silky Perfecting BB Cream från Nuxe Bio Beaute – en grymt bra BB Cream med skön konsistens och lagom täckning. Jämnar till hudtonen utan att kännas kladdig. De kvällar jag har använt makeup på huden här nere har det blivit den här. Jag har även testat i kalla Sverige och den fungerar utmärkt. Från 235kr/30ml.

Anti Fatigue Moisturising Rich Cream från Nuxe – en ansiktskräm för torr hud som jag har skrivit om tidigare. Den är jättefin men passar mer för normal/blandad än torr. Perfekt för mig på solsemester! Från 275/40ml.

Mineralize Skinfinish från MAC i nyansen Soft & Gentle – ger en varm förstärkning och mycket lyster till min knappt märkbara solbränna. Från 295kr/10g

Favoritprodukter för solsemestern elinfagerberg.se

Sun Spray Kids med SPF50 från Eucerin – en grym solprodukt för barn som är lätt att smörja in. Min lilla flicka älskar att bli insmord då jag även masserar henne. Från 179kr/200ml.

Water Resistant Sunscreen Broad Spectrum från Murad – har skyddat mig bra både i somras och nu. Det är en skön återfuktande kräm. Från 410kr/130ml.

Stay Cool After Sun Lotion från Beauté Pacifique – en aftersun lotion som är riklig, återfuktar väldigt bra och doftar ljuvligt. Från 379kr/200ml.

Shimmering Protective Care från Kérastase – skyddande spray för håret som doftar gott och ger fantastisk glans. Från 239kr/125ml.

Sola från By Vision Haircare – ett solspray som är perfekt för återapplicering. Det är lättabsorberat och smidigt att smörja ut. Från 159kr/250ml.

 

Imorgon åker vi hem. Jag längtar vansinnigt mycket efter min lilla vovve Maggie. Annars hade jag gärna stannat en vecka till!