Aroma – bad till budgetpris från Åhléns

Åhléns har förutom ett välsorterat skönhetsutbud med produkter från ett gäng olika märken, även några egna linjer. Nya Aroma är en av dem.

Aroma från Åhléns

Aroma är indelad i tre olika doftserier – Sprudlande, Rogivande och Uppfriskande. För ovanlighetens skull är jag faktiskt förtjust i alla tre dofterna. De är kommersiella men väldigt fräscha och fina. I de olika serierna finns det badskum, body lotion, body souffle, massageolja, duschcreme, badsalt och Sprudlande har även en body scrub. Förutom badsaltet och duschcremen är alla produkter tillverkade i Sverige.

Förpackningarna har en graderad färgskiftning vilket jag älskar. Superfint!

Sprudlande är en lätt fruktig och blommig doft med noter av bland annat citrus, orkidé, magnolia och vanilj. Den här är lätt att tycka om och passar de flesta. Förpackningarna ser ut som en soluppgång!

Rogivande, den lila serien, ser ut att ha en tung doft med mycket lavendel. Så jag blev väldigt överraskad och förtjust över att istället hitta en fräsch men lugnande blandning. Du hittar bland annat grapefrukt, ylang ylang, jasmin, persika och sandelträ bland noterna.

Aroma rogivande

Uppfriskande är fräscht citrusfärgad och vi hittar citrus även bland doftnoterna – grapfrukt, mandarin och apelsin får samsas med äpple, fresia, mysk och cederträ. Fräscht! Det här är en perfekt efter-gymmet-doft som gör mig sugen på juice.

Aroma uppfriskande bodylotion

Priserna ligger mellan 35-99 kr. Väldigt överkomligt! Det här är inga lyxprodukter. Men produkter som funkar för de flesta. Har du hunnit se dem än? De lanserades i början av mars.

Mer nytt från Åhléns

  • Källarplanet på Åhléns City i Stockholm får in nya varumärken i alla olika kategorier. Jag var där och tjuvkikade lite idag och det verkar vara en hel del på gång!
  • Gatuplanet på Åhléns City i Göteborg (och Stockholm om jag inte hörde fel under pressmötet..) ska byggas om.
  • En annan serie bland Åhléns egna varumärken är Skir som får nytillskott av hårmousse, hårspray och brun-utan-sol för ansiktet.
  • Varumärket Wera Stockholm får en ny doft – Soft Satin. Bland noterna hittar vi bergamott, mynta, ros, ljusa träslag och marina noter. Soft Satin lanseras i mitten av maj.