Artistry Signature Select – lyx för kroppen

Du har säkert redan en hudvårdsrutin för ansiktet. Kanske en avancerad eller en enkel. Oavsett så är det dags att göra en rutin även för kroppen. Artistry är några av de som har hoppat på tåget med en kroppsvårdsrutin. Jag tror att vi bara har sett början av den här trenden. För visst behöver även huden på kroppen lite kärlek?

Huden är vårt största organ. Den är i snitt 2 kvm stor och väger runt 11 kg. Allt är såklart beroende av hur stora eller små vi är. Men varje kvadratcentimeter består av tre miljoner hudceller. Så det är inte konstigt att det kan hända mycket på vägen. Bäst att vi tar hand om huden lite extra.

Artistry Signature Select är indelad i fem olika produkter som du kan kombinera eller använda enstaka produkter. Purifying Body Cleanser, Polishing Body Scrub, Hydrating Body Gel, Brightening Body Cream och Firming Body Lotion.

Jag har testat tre av produkterna från Artistry.

Polishing Body Scrub, Brightening Body Cream och Purifying Body Cleanser från Artistry.

Tre Artistry kroppsprodukter

Purifying Body Cleanser kommer I en gul tub och innehåller bland annat oljor från bladmynta och nattljus. Den lovar bland annat att stärka huden, förhindra torrhet och skydda den. Jag tycker att den har en skön konsistens med fin doft. Ca. 294 kr.

Polishing Body Scrub kommer i en härligt lila tub och har en tjock och väldigt skön konsistens. De peelande kornen kommer från finkrossat bambu och den innehåller även svartvinbärsextrakt, acaiolja och nattljusolja. Även den här har en superfin doft! Ca. 374 kr

Brightening Body Cream kommer I en vit rub och är en lotion med ljusreflekterande partiklar – mica, (oklart om den är hållbar eller ej), acerolakörsbär och vita chiafrön. Hudens yta ska bli slätare med en jämnare ton så jag misstänker att den även innehåller någon form av syra. Ca. 387 kr.

Jag gillar att produkterna kommer i tub och att alla har en fin och väldigt “spaig” doft. Supermysiga!

Artistry säljs via Amway som är ett direktförsäljningsföretag så som Oriflame eller Forever Living om jag förstår saken rätt. Jag har ingen vidare koll på Amway. Har du?