Ashley Graham för St.Tropez med Ultimate Glow Kit

Ashley Graham, den undersköna modellen, är ny ambassadör för brun-utan-sol-märket St.Tropez. Tillsammans har de skapat och designat den limiterade nyheten Ultimate Glow Kit.

Är det något jag känner att jag behöver mer av just nu så är det glow…

Så vem är då Ashley Graham? Hon är en amerikansk kroppspositiv modell som bland annat har jobbat för Vogue, Levis, Dolce & Gabbana och HM.

Ashley Grahams brun ustan sol i sin ytterförpackning. Det ser ut som ett badrum i bakgrunden.
Förpackning med brun utan sol i vitt och svart hållen av en hand.

Ultimate Glow Kit består av två produkter i en fin behållare. En BUS i moussekonsistens som ska vara luftvispad och känns både krämig och fluffig samtidigt. Det andra är en mjuk applikatorsvante.

Moussen ska vara inspirerad av Ashley Grahams hudvårdsrutin och innehåller bland annat hyaluronsyra, provitamin B5, nypon, vitamin E och glycerin. Smart! Jag älskar BUS-produkter som ger ordentligt med fukt. Då sitter de också längre.

Doften då? Precis som tidigare använder St.Tropez sig av “malodour technology” som ska neutralisera doften av BUS som ju i sig inte luktar kaka. Jag tycker att det brukar funka riktigt bra. Sen har de tillsatt en doft som Ashley Graham har fått välja. Den är fräsch med gröna fruktiga noter i toppen, vita blommor i hjärtat och amber med mysk i basen.

Så vad tycker då jag om samarbetet? Jag tycker att det här är en riktigt bra brun-utan-sol. Jag gillar konsistensen, doften och resultatet. Jag är också sedan många är väldigt förtjust i Ashley Graham så det här samarbetet känns riktigt kul! Jag hoppas att de fortsätter det efter att den här limiterade produkten är slutsåld.

Priset är som St.Tropez andra produkter ganska saftigt – 529 kr. Men har du råd tycker jag att du ska investera i en om du ändå behöver en ny BUS.

Ashley Graham i baddräkt som är vit och svart och hav i bakgrunden.

Brun-utan-sol är för övrigt min go-to produkt när jag har en fuldag. Ni vet när det känns som om inget hjälper. Peeling och BUS gör att jag känner mig fräsch och blir lite gladare.

Lästips:

Tips för snygg brun utan sol