Att tacka nej

Att säga nej är något som jag har väldigt svårt för och jobbar med. Allra jobbigast är det så klart när det är något som jag verkligen vill.

Nästa vecka är det Copenhagen Fashion Week. Den stora modeveckan är otroligt rolig, välorganiserad, inspirerande och fantastiskt vacker. Jag älskar danskt mode!! Men den här gången har jag tyvärr ingen möjlighet att åka ner. Jag önskar att augusti hade sex veckor. Det händer alltid så mycket kul då!

Nu har jag suttit och betat av inbjudan efter inbjudan och tackat nej. Det är så otroligt tråkigt när det är något man verkligen tycker är roligt!

Några av de jag hade sett mest fram emot att se är Designers Remix, Wackerhouse, Henrik Vibskov, Edith & Ella, Barbara i Gongini, Bruuns Baazar, Munthe plus Simonsen, och självklart by Malene Birger och många fler.

Veckan där brukar vara otroligt intensiv och de sista showen börjar vid elva på kvällen! Jag har väldigt fina minnen från tidigare år med fantastiska visningar, roliga människor, skön stämning och sena modefester.  Så nu hoppas jag att tiden ska finnas vid nästa modeveckan i februari.

[slideshow]