Att vabba som sjuk

Ouff. Den senaste veckan har minst sagt varit tuff. Min dotter har haft influensa och efter några dagar blev även jag smittad. Det är då det är som jobbigast att driva eget företag. Ingen tar över när du är sjuk eller behöver vabba. Att vabba som sjuk är ju också ett extra äventyr då barnet oftast är betydligt piggare än vad du själv är.

Som tur är var den här veckan lite lugnare för mig jobbmässigt. Men nu behöver jag ändå ta igen mycket. Texter, möten och planering. För att inte tala om att tvätta den där jättehögen med makeuppenslar. Helst vill jag lägga mig i soffan och titta på Krigets Tid på Netflix. Med en stor kopp te. Eller ligga i sängen och läsa en bra bok.

I fredags fick vi vårfeeling och gick bort till Hornstull för middag. Bara hon och jag. Supermysigt!

Helgen var minst sagt kaotisk. Min man var i Frankrike med jobbet och jag bollade mellan att roa min uttråkade 3,5-åring, promenera hunden och ojja mig över taggtråden i min hals. Trots svetten och flängandet hit och dit, har det varit väldigt mysigt. Men på lördagkvällen eskalerade min flickas öroninflammation så igår blev det närakuten för att få örondroppar (!) med antibiotika. Jag hoppas att det ska lugna ner sig nu.

Ny vecka, nya tag. Idag ska jag in med en artikel till Daisy Beauty Professional och hugga tag i nästa text. Jag ska också sortera skönhetsprodukter, fota och beta av mailhögen.

Jag hoppas att du har hållit dig frisk och har fått en bra start på veckan!

OBS! Bilden högst upp symboliserar hur jag vill ha det när jag är sjuk. Inte att vabba som sjuk…