Babor Brand Store – invigningsfest och mingel

I dagarna bjöd Babor in till stor invigningsfest för sin nya flagskeppsbutik och salong på Humlegårdsgatan i Stockholm. Jag tog med mig min syster för att skåla och tittare närmare på salongen.

Jag och min syster Matilda på invigningen av Babor
Jag och min lilla storasyster

Babors nya butik har en yta på hela 260 kvm med butik på gatuplan med stora fönster och en salong med behandlingsrum en trappa ner. Det var superfint! Det erbjuds en mängd olika behandlingar för ansikte och kropp fördelat på fem behandlingsrum. De ska jobba mycket med digital inspiration och erbjuder tex kunden att välja musik inför behandlingen. Kul! I butiken kan du också se turtorials över olika produkter och dess användningsområden på en skärm. Det känns också som en smart och inspirerande idé.

Babor har öppnat butik och salong på Östermalm
Mycket grönska och smart ljusinsläpp i den skandinaviska designen.

Vi hängde mest på den vackra innergården tillsammans med alla andra gäster. Drack drinkar, lyssnade på Ewa Goos, nuvarande VD som kommer att sluta senare i höst. Jag fick även träffa den nya, men vem det är är inte officiellt än. Men jag kan avslöja att jag tycker att det är ett väldigt, väldigt bra val.

Ewa Goos från Babor håller tal.
Härliga Ewa Goos höll ett fint tal
Jag snurrar på hjulet för att vinna produkter från Babor.
Babor inviger sin nya salong och butik på östermalm

Babor är ett tyskt hudvårdsmärke och ligger topp tio i världen. De hade flera av sina tyska representanter på plats under invigningen. Bland annat deras CEO som berättade att de är på väg att öppna Babor Brand Store i flera andra städer i världen. Bland annat i New York. Kul! Jag ser det som ett smart sätt att konkurrera mot näthandeln – upplevelser. Annars kan det vara båda positivt och negativt. Det negativa att mindre salonger med märket kan drabbas hårt av minskad försäljning. Samtidigt så syns märket mer för konsumenter och kan därför hjälpa till att höja medvetenheten och på så sätt öka försäljningen även för små aktörer.

Har du testat någon av Babors produkter?

I våras lanserade Babor Dr. Babor Pro. Här kan du läsa mer om det.