Bad på Rugen

I morse gick Ian på sjukgymnastik på Upstalsboom Hotel Mersinn. Under tiden promenerade jag och Lilla M runt i Binz och mös. Vi spanade bland annat in parfymer och  strosade längs med strandpromenaden.

Binz Elin Fagerberg Binz skor

Lite senare åkte vi till Sellin, en mindre stad ca. 10 min med bil från Binz. Sellin är väldigt litet invånarmässigt men har mycket turister. Vi promenerade ner till stranden och njöt av utsikten. Det var otroligt vackert! Men flera grader kallare i luften än Binz. Stränderna här har flera olika uppdelningar. Bland annat påklätt, nudist, hundfritt och hundvänligt. Vi har inte Maggie med oss men valde ändå den hundvänliga stranden där det var mindre folk. Jag badade! Det var kallt, men skönt.

Sellin bada Lilla M har en UV-dräkt från Polarn & Pyret. Hatten är från Hm. Min bikini är från Asos Curve.

Sellin badstrand Sellin hundbad Bad på “Hundestrand” 

Sellin Ian Sellin vid stranden Längst ut på piren, långt bakom det enorma huset, finns ett litet hus som sänks ner i vattnet. Det är inget för mig som har lite klaustrofobi. Men en rätt kul ide! 

Sellinz tyskland stranden

 

Ikväll hade vi tänkt gå till en mexikansk restaurang. Men det var fullt på deras uteservering. Vi hittade ett grekiskt ställe i närheten som visade sig vara en hit. God mat, mysigt och riktigt bra service.

Binz El Greco Grekisk sallad på El Greko. 

Binz lillan Binz promenad

 

Imorgon åker vi till ett spahotell i Crivitz, en pytteliten håla mitt ute på landsbygden. Vi har inte hört något om det innan utan Ian hittade det av en slump på nätet. Det ska bli spännande att se! Jag hoppas att jag kan boka in någon behandling. Det ska även finnas en sjö precis bredvid som jag tänkte hoppa ner i.