Bakom kulisserna på modevisningen

Gårdagens sminkning med OriflameValeries modevisning blev lyckad och var väldigt rolig! Vi var tre make up artister som sminkade modellerna, två designers och en sångerska. Vi hade ovanligt bra med tid på oss och hann bättra på och fixa till in i det sista. Men trots det är tempot alltid väldigt snabbt och spänningen ligger i luften. Alla gör sitt yttersta för att visningen ska bli en succé. Bakom kulisserna jobbade förutom vi, bland annat ett hårteam, en stylist, påkläderskor, ett pr-team, en sömmerska, designers och assistenter.

Efter att ha stått och pratat barn med make up artisterna blev kontrasten stor när jag hörde att modellerna stod och diskuterade gymnasieval. Det var komiskt. Men tänk vad roligt det hade varit om vi hade fått se fler vuxna kvinnor vara modeller! Men missförstå mig inte, modellerna var väldigt vackra.

Jag hade lyckan att hinna smita ut och se visningen precis när den satte igång. Jag har tyvärr ingen pressinfo om kollektionen. Men den var väldigt fin och jag kan tänka mig att hon har blivit inspirerad av 70-talet. Det var flera plagg som jag vill ha. Speciellt den guldiga byxdressen!!

Nedan får ni en bildkavalkad från visningen, genrepet och bakom kulisserna.

[slideshow]