Beauty Show med Make Up Store

Make Up Store brukar ha en stor Beauty Show per termin. Där visar de upp en spektakulär och inspirerande visning uppbyggd runt kommande kollektioner – i det här fallet vårens och sommarens. I torsdags var det dags och oj vad jag blev inspirerad! Och vad snyggt det var! Påkostat och fint. Alla kläder är uppsydda för visningen och det är vackra ljus- och ljudeffekter, genomtänkta fonder och ja, allt du kan tänka dig för en stor internationell beauty show. Heja Make Up Store!

Publiken var en väldigt blandad skara. Det var tillsammans med mig rätt få skönhetsjournalister/redaktörer/skribenter där. Det var ett litet gäng skönhetsbloggare och en betydligt större andel livsstilsbloggare och andra influencers.

Tyvärr kunde en inte se så mycket av makeupen under visningen. Och det var nästan omöjligt att se produkterna till varje kollektion då de var i montrar som enbart belystes underifrån. Synd! MEN, jag har fått nos på supersnygga pressbilder så ni slipper se mina skakiga diton. Se och njut!

Kollektionerna släpps en i taget under vår och sommar.

Toxic

Pearl

En vacker brudkollektion med rosa, laxrosa, persika och mycket lyster. Mjukt, feminint och fräscht. Kärlek!

Exposed

En industriell känsla med coola modeller och en makeup med nakna ansikten kombinerat med grafiska linjer. Tänk klubbnatt i Berlin. Urbant och supersnyggt!

Steamy

Oh, det här var en av mina största favoriter! Kollektionen är inspirerad av tropiska nätter och det här känns som en tropisk fuktig djungel full av liv. Ögonskuggan gick i grönblått och var antingen målad rejält på höjden mot ögonbrynet eller förlängande ut mot tinningarna. Läpparna hade klara nyanser.

Ser du tjejen med den härliga afron i publiken på bilden till kollektionen Exposed ovan? När modellerna till Steamy hade gått ut reste sig hon och ett gäng andra utspridda tjejer och började dansa. Det var galet och underbart! Hon var så fantastisk bra och jag kände att jag sprack upp i ett stort leende och blev sugen på att hoppa upp och dansa jag med. Du behöver inte oroa dig, jag hoppade inte upp i någon spontandans tillsammans med de professionella..

Kimono

Make up Stores Beauty Show fortsatte med Kimono – en blandning av ljusa pasteller och varm röd. En röd ögonskugga tonad vid ögonen och ner mot kindbenen kombinerat med läppstift som har “blött” lite. Jag fullkomligt älskade det här! Superfin färgkombination.

 

Toxic

En stark look med power. Attityd och självförtroende med fokus på starka glittriga läppar. Modernt och effektfullt.

Bliss

Avslutningen av säsongens Beauty Show blev med flaggan i topp! Looken Bliss är sensuell med långa nackar på stolta modeller direkt från öknen. Röda läppar kombineras med skimrande sotningar med fokus på den inre ögonvrån.

Kuriosa: jag satt bredvid Linnea “arga tanten” Öst som istället för att försöka fota de väldigt snabba modellerna istället ritade av varenda look. Vackert och härligt! Linnea är fantastisk.

 

Foto: Ossian Langenborg