Beauty show med Make Up Store

Make Up Store bjöd in till sin Beauty Show för att presentera hösten och vinterns looker under förra veckan. Jag och Lilla M gick dit och spanade in visningen.

Det var tre riktigt snygga looker som bombastiskt visades upp med ljuseffekter, fallande “snö”, en enorm discokula och andra effekter. Jag gillar när det händer grejer!

Elin Fagerberg makeupstoreLilla M tyckte att det var väldigt roligt. Men allra roligast när hon slapp hörselkåporna när showen var slut.

Först ut var Multi – en futuristisk look i några av mina favoritnyanser – turkosa och blå toner. En av de mest framträdande produkterna var Microshadow i samma namn som looken – Multi. En annan produkt jag gillade var Eyedust i färgen Lilac.

Make up store multi Make up store multi, runway Makeupstore multi modeller Makeupstore multi close

Arctic blev min favoritlook. Makeup artisten hade skapat vita mönster som såg ut som stora snöflingor på modellerna. Vackert! Inspirationen är tagen från våra kyliga vintrar och från storslagna glaciärer. Det låg mycket fokus på lätta baser, naturliga färger och rosiga kinder.

Makeupstore arctic Makeupstore arctic alla modeller Makeupstore artic Makeupstore arctic profil

Sist ut var Magic med stort fokus på glitter och skimmer. En riktig nyårslook! Guldfärgade skuggor och glitter, glitter, glitter. Till och med i läppglanset Disco & Nightlife. Den här kollektionen kändes lekfull och kul med 70-tals dekadens.

Make up store magic makeupstore magic alla modeller Makeupstore magic discokula Makeupstore magic runway Makeupstore magic close Makeupstore magic sida