Bildkavalkad från fredagens 70-talsfest

Mina vänner Robin och Cathrine har flyttat in i en jättefin 70-tals villa. I fredags hade de inflyttningsfest. Jag och min man Ian drog dit och hade vansinnigt roligt! 75 personer hade osat att komma. Hur många som var där är omöjligt att säga. Men det var mängder med folk och alla hade outfits från det ljuvliga 70-talet. Det var så många roliga människor och stämningen var på topp. Jag hade jätteroligt!

Det var inte helt lätt att hitta kläder med 70-tals stil som passar mig som gravid. Men trägen ger sig! Resultatet blev en blandning av det tidiga och det sena 70-talet.

Min outfit: 

Hårband: Filucca Lou – finns i webbutiken nu.

Solglasögon: Dior Homme – några år gamla.

Klänning: Junarose – lanseras i juli (jag är ambassadör för märket och får smygkika på kommande kollektioner. Den här ljuvliga klänningen är jag sponsrad med).

Väska: Ceannis – har något år på nacken.

Skor: Maguba – från förra sommaren.

 

Elin Fagerberg blogg Junarose Ian Gulam 70-talIan såg ut som en snygg amerikansk korrumperad 70-tals polis. 🙂 Jackan hittade vi på Stadsmissionen samma dag. 

Lina, Ian, Cathrine och Thobias Vi hängde mycket i köket. Lina Hellqvist, Thobias Thorvid och resten av gänget fick mina glädjetårar att spruta. Underbara människor! 

70-tals fest Festen höll på både inomhus och utomhus. 

Ian Gulam, Cathrine, Thobias ThorvidKärleksmums! 

Drink för gravida Drinkbas för alla gravida. Supergod!! 

Elin Fagerberg och Lina HellqvistJag och Lina. Och min läskiga klo-hand.. 😉

Puss 70-tals festDet underbara värdparet!