Biotherm Skin-Best

Antioxidanten astaxanthin och den blågröna algen spirulina är två av de främsta ingredienserna i Biotherms nya hudvårdsserie Skin-Best. Spirulina anses vara en av de mest näringsrika källorna som finns på jorden. Jag är själv ett fan av att ha det i min smoothie.

Biotherm Skin Best skönhetsblogg elinfagerberg.se

Produkterna känns anpassade för lite yngre kvinnor. Jag tänker mig runt 28 och uppåt. Det finns sju produkter i serien:

  • Serum-in-cream
  • Dagkräm
  • Dagkräm för torr hy
  • Nattkräm
  • Ögonkräm
  • CC Cream

Serum-in-cream är den produkt som verkar ha blivit mest omskriven i press. Det verkar även vara stjärnprodukten i lanseringen. Den ska fungera som ett serum och hudkräm i ett, precis som namnet avslöjar. Jag tycker att den kan vara bra för de som vill minska antalet produkter på hyllan. Men personligen föredrar jag att ha serum och ansiktskräm för sig.

Skin Best Biotherm

Desto mer nyfiken är jag på CC Cream. Den ska innehålla mineralpigment och minska porernas synlighet. Jag gillar att den har spf 25. Men är osäker på om den har både UVA- och UVB-skydd.

Priserna ligger i spannet 245-645 kr. Stort plus för att hela serien har väldigt vackra förpackningar!

Har du hunnit testa produkterna än?

Leighton Meester Skönhetsblogg

Vackra Leighton Meester är ansiktet utåt för lanseringskampanjen. Bland annat med motiveringen att hon symboliserar glädje. Jag kopplar henne lite för mycket med hennes karaktär i Gossip Girl för att tänka glädje. Men jag tycker att hon är otroligt vacker och passar väldigt bra in för att symbolisera målgruppen.