Blodapelsiner och solnedgångar

Inspirationen till den här sminkningen kom av blodapelsiner som jag älskar så här års. Jag gjorde sminkningen så pass tidigt på morgonen att jag höll på att somna i soffan efteråt. Så det blev inga bilder till tutorial och sminkningen blev inte heller petnoga. Jag är mest nöjd med att jag inte somnade utan kom i tid till mitt möte. 🙂

Elinfagerberg.se

Jag har använt fyra olika skuggor. Varav en egentligen är ett rouge.

The Body Shop, Face Stockholm, Mac Cosmetics, Elinfagerberg.seLängst upp till vänster: My Clementine, Cheek Colour 05, Oriental, Quartz Fusion.

Färgen My Clementine från The Body Shop la jag som en bas över hela ögonlocket. Sedan fortsatte jag med den vackra melerade Quartz Fusion från Mac Cosmetics i globlinjen. Den innehåller glitter som föll ner lite. Men jag tycker bara att det blev fint. Längs med undre fransraden la jag lite av Eye Dust Oriental från Face Stockholm. Jag fuktade penseln för att få färgen mer intensiv, vilket inte riktigt kommer till sin rätt på fotona. Jag suddade ut kanterna ovanför globlinjen med rouget All-in-one Cheek Colour 05 från The Body Shop.

Ögonskuggorna kompletterades med en svart eyeliner från Helena Rubenstein och mascara från YSL.

Elin Fagerberg Elin Fagerberg JunaroseTopp från Junarose, Kofta från HM och apörhängen från Designtorget.