Bloggevent med Glitter

Den senaste tiden har jag jobbat otroligt mycket och inte hunnit gå på lika många event som jag brukar. Därför var det extra roligt att gå på Glitters bloggevent igår.

Det var flera härliga bloggkollegor på plats. Vi njöt av god mat och fick kika på Glitters nyheter. Vid varje ny säsong släpper de en hårguide fylld med inspiration. Glitter glöms lätt bort när man tänker på hår men personalen som var på plats igår jobbar annars i butiker och var otroligt duktiga! Glitter har mängder med håraccessoarer, löshår, hårnålar osv. Spännande! Personligen är jag rätt lat med mitt hår så jag älskar att ha någon accessoar i det för att piffa upp det lite. Oftast blir det blommor på sommaren.

Det finns sexton olika hårstilar i hårguiden. Vi fick välja en stil och fick sedan håret stylat. Jag blandade två olika stilar. Först fick jag lite clip-in löshår för att göra håret lite längre. Efter det satte stylisten dit ett hårsmycke med medaljonger som jag älskar! Och ovanpå det en vacker blomkrans. Jag kände mig som en midsommarprinsessa! Det tog emot lite att ta ut allt på kvällen.

Elin Fagerberg elinfagerberg.se GlitterT-shirt från Junarose.

De andra blev också superfina! Här ser ni Sanna stylad med en jättestor hårmunk och en liten mini blomkrans med gummiband. Karin har en mindre hårmunk och ett vackert hårsmycke. Mia fick långt hår med hjälp av löshår. Efter att flätan var färdig snurrades en blomlängd runtom. Vackert! Sanna Purity Karin Daisy Beauty elinfagerberg.se Miasshopping

 

 

Fler fina bilder hittar ni under #Glitterhaireverywhere på Instagram.