Middag på Miss Voon med Essie och höstlanseringarna

I veckan var jag tillsammans med tio andra skönhetsbloggare inbjuden till Miss Voon för middag och en presentation av höstens två stora lanseringar från EssieFall Collection och Cashmere Collection.

Karin Lind och Elin Fagerberg på Miss Voon

Cashmere Collection har utökats med nyansen Spun In Lux sen förra året. Det är en matt blå-svart nyans. Annars ser kollektionen likadan ut som 2015. Jag gillar de här nyanserna. De är mjuka, feminina och finishen påminner lite om sammet.

Essie Cashmere Collection Miss Voon elinfagerberg.se

Fall Collection är inspirerad av Tokyo, därav middagen på Miss Voon. Den består av sex olika nyanser från ljus grågrön, vidare till rost och mörkaste plommon. Det är en supersnygg kollektion! De ljusa färgerna känns inte så höstliga, vilket jag gillar. Jag tycker att det syns att färgsättningen är inspirerad av Tokyo. Supersnyggt!

Essie Fall Collection på Miss Voon elinfagerberg.se

Jag satt givetvis och målade mina naglar under middagen… Och fotade. Men jag åt även supergod mat. Jag har inte besökt Miss Voon tidigare. Ingen av oss hade faktiskt gjort det. Men jag har hört mycket gott om stället. Jag fick en egen vegetarisk meny men mängder av mat. Bland annat det här.

Bloggevent på Miss Voon elinfagerberg.se Japanska tacos på Miss Voon Elinfagerberg.se

Det blev verkligen en superrolig kväll med underbara bloggvänner, god mat och snygga nagellack. Stort tack till Essie och Miss Voon!