Bloggträff med OPI

Good PR som sköter PR för bland annat OPI, Vision Haircare och Nashi argan hade bloggträff i härom kvällen. Det var supertrevligt! Det var många på plats jag inte kände igen, förmodligen livsstilsbloggare, kul med nya människor. Annars var det “mina” vanliga underbara vänner bland skönhetsbloggare där. Det var en härlig stämning med mycket skratt.

BloggträffElin och AidaLjuvliga Aida och jag åt bananer, drack champagne och pratade veganism, 90-tals-djurättsaktivism och skönhet. Och skrattade! 

Vi fick bland annat veta att OPI lanserar en kollektion som heter Bright med färgglada lack. De är snygga men känns kanske inte så väldigt upphetsande. Kollektionen Hawaii som finns ute nu är mer min kom te. De fortsätter även samarbetet med Coca-cola och lanserar två nya lack som är inspirerade av flaskan. OPIs nya kollektioner kommer ut i sommar.

Vi pratade även om OPI´s servetter med nagellacksremover. Jag har inte testat dem än, men om de funkar kommer de alltid ligga i min necessär redo för nästa resa.

OPI Brights elin fagerberg OPI Coca cola elinfagerberg.se OPI Coca cola elnfagerberg.se Opi wipe off

Sola är nya solskyddsprodukter i sprayform som kommer i spf 30 och 50. Jag är väldigt nyfiken på dem! Jacks Beauty Line har handmålade makeup-penslar som också verkar spännande. Det Isländska hudvårdsmärket Soley med ekotänk har ett gäng produkter som också verkar intressanta. Har du testat dem?

SolaSoley elinfagerberg.seJacks beautyline elinfagerberg.se

Color Switch är ett nytt rengöringssystem för makeup-penslar. Det kan vara en hit! Jag har inte testat det än. Den finns även en variant för att kunna doppa penseln då du vill förstärka en färg.

Color Switch elin fagerberg Nashi ArganNashi Argans stylingprodukter tycker både jag och min man om. Deras pomador är Ians favoritprodukter!