Blonde Idol från Redken

Skandinavien borde vara en bra marknad för Redkens nya hårvårdsserie Blonde Idol. Serien är till för att bevara en snygg blond ton i håret och finns i två olika utföranden. En för de som vill få håret i en kallare ton och en för de som vill få en varmare ton. Den produkt som är mest intressant är ett balsam varav halva förpackningen är balsam och den andra halvan är med färgpigment. På så sätt kan du justera hur mycket pigment du vill ha.

x5iekzvjwfvjmvwrhhqt d7pgufwuhqp7onqqqyww

Jag håller på att testa produkterna. Jag är än så länge väldigt nöjd med schampot som trots att det är sulfatfritt ändå inte har gjort min hårbotten värre. Än så länge.. Balsamet känns också spännande. Mitt hår kan lätt bli lite gult ett tag efter att jag har färgat det. Så jag försöker kämpa bort det med balsamet. Och jag tror faktiskt att jag ser lite skillnad. Men ingen extrem skillnad än så länge.

Andra produkter i serien är inpackning och ett balsamspray som ska ljusa upp håret.

n9pslmagxoec8rkclepy

Brukar du använda produkter som förstärker din hårfärg?