Booktails och tågresa mot Göteborg

Just nu sitter jag på ett tåg med MTR Express mot Göteborg. Jag och min vän Cissi ska mötas upp där för umgänge och kvalitetstid. Vi är båda stressade småbarnsmammor och försöker få till ett dygn att ses någonstans mellan Stockholm och Växjö, där hon bor, minst en gång i halvåret.

Nu ligger ju Göteborg långt ifrån mittemellan oss men det blir nästan lika lång tågresa för båda. Vi ska bo på Scandic i Nordstan, käka middag på Mexikanska Monarkin och bara hänga runt. Det ska bli underbart!

Jag sitter på tåget och jobbar. De senaste veckorna har jag haft mycket jobb och det är skönt att sitta här och ta igen lite tid. Det har varit makeupjobb, pressmöten och ett gäng roliga artiklar att skriva. Min plats på tåget är i en enskild del längst fram. Det är bara jag och en äldre man här. Det är så lugnt och skönt!

Jobbar i lugn och ro på MTR Express

Den senaste veckan har jag som vanligt haft väldigt blandade jobb. Här har sminkat inför ett reportage i en tidning.

Jag satte igång att sminka innan jag fått ordning på allt så det blev lite stökigare än vanligt. Jag använde produkter från bland annat Benefit, Mac, bareMinerals, Ofra och Makiash. Ofra har nyligen kommit ut med en hudfärgad liner. Hurray! Perfekt som inliner längs med ögats nedre franslinje. Se bara till så att du inte doppar ner en smutsig pensel utan ta upp  lite med en spatel så produkten håller sig fräsch. 

Igår var jag hos min vän Johanna tillsammans med två andra vänner. Vi hade “booktails”! Alla tog med sig en bra bok att rekommendera och sen drack vi cocktails. Supertrevligt! Jag rekommenderade boken Låt Vargarna Komma, en bok jag läste sommaren 2016 och ännu tänker på regelbundet. Den är fantastiskt bra! Jag älskar både storyn och språket.

Vackra Johanna