Bortskänkta kakor, hundgos och att forma te att lite!

Vilken härlig dag det har varit idag! Min morgon började med att jag åkte till Klaragården med en stor kasse full med kakor. Jag har en drös med goda kakor i frysen. Men eftersom jag äter så sällan av dom och behöver plats i frysen så skänkte jag bort en hel del. Klaragården hjälper kvinnor ute i samhällets periferi. Hemlösa, prostituerade och drogmissbrukare. En kaka kanske inte hjälper så mycket men den kan kanske ge ett leende?

Vidare åkte jag ut till underbara salongen, In Beauty i Solna och lämnade av en låda med Acquizhenprodukter som de beställt. Efter några möten i Uppsala var arbetsdagen slut och jag åkte mot Östermalm.

Ikväll har jag nämligen fått prova på en LPGbehandling hos deras generalagentur i Sverige. LPG har funnits i Sverige i ca. 15 år och jag har känt till det länge. Men det har helt enkelt inte blivit av att jag har testat det. Det är en form av vakummassage där man arbetar med en maskin med munstycke. Nu ska jag prova en kur om flera behandlingar för att på så sätt få bästa resultat. Det ska bli så spännande! Jag kommer uppdatera er regelbundet om resultat och verkan.

LPG kan bland annat hjälpa till att forma kroppen, reducera celluliter och fettdepåer, strama upp huden och bli av med slaggprodukter. Man kan också använda den i ansiktet och det ska jag prova på fredag. Vidare kan den hjälpa till muskulärt för de som har skador. Hammarby använder till exempel en LPGmaskin på sina spelare.

Behandlingen börjar med att man få ta på sig ett par stringtrosor och en rolig kroppstrumpa. Hett! ;). Terapeuten ställer sedan in ett program anpassat för dig och för munstucket över hela kroppen med fokus på problemområden. Munstycket har två rullar med luft i mellan som suger upp huden så att det bildas en vågrörelse.

Behandlingen kändes olika på olika områden. Min fantastiska terapeut Eva, som också håller utbildningar i LPG, berättade att det beror på att det kan vara vätska i bindväven och att det också kan bero på förtätad bindväv. På vissa ställen gjorde det ontskönt och på andra ställen kittlades det. Men oftast var det väldigt, väldigt skönt och avkopplande. Som en djupgående lymfdränerande massage. Jag kände snabbt att cirkulationen började komma igång ordentligt. Man ser mest resultat efter några veckor men jag känner mig redan lite mer uppstramad. Jag känner mig också helt avslappnad i musklerna men väldigt pigg i huvudet. Jag tror jag knappt blinkade på bussen hem. Jag kan ha varit hon som stirrade..

LPG kan också mjuka upp ärr efter exempelvis brännskador. Den kan hjälpa de med fibromyalgi, spänningshuvudvärk, cirkulationsstörningar, spänningar osv. Den är bra till så mycket. Inte bara det estetiska.

Jag tycker att det ska bli superkul att se resultatet! Redan på fredag är det dags för nästa omgång. Bäst resultat får man om man håller igång med träning och bra mat samtidigt så klart. Jag håller på med Shapeup vilket än så länge, funkar utmärkt för mig.

Det bästa av allt är att om jag kommer lite innan behandlingen börjar, så får jag gosa med deras hund på kontoret. En helt galen, glad och rolig jycke. Lycka!

Är du nyfiken på LPG? Det finns salonger som utför deras behandlingar runt om i hela Sverige. Vill du hitta en nära dig kan du ringa deras agentur, Technovital på 08 765 68 60