Boudoir Beauty från Too Faced

Igår testade jag tre nyheter från Too Faced vårkollektion Boudoir Beauty. Förpackningarna är som vanligt ljuvliga!

Elin Fagerberg

Too Faced Boudoir

Det finaste i hela kollektionen är helt klart rouget! Sweetheart blush är format som ett hjärta och har tre olika nyanser i sig. Färgen blir jättefin! Det hade blivit fullpott om rouget inte innehållit talk. Annars fullkomligt älskar jag den. Jag är svag för hjärtan, så talket blir förlåtet. Bunkra upp och ge som present till alla i vår!

Boudoir eyeshadow collection är en ögonskuggspalett med hela nio olika färger. Varav fem är nya. De har alla namn inspirerade av sängkammaren så som Fuzzy Handcuffs och French Tickler. Färgerna har ett rätt bra pigment och är lätta att använda. Paletten kommer i en ny förpackning – plåtburk. Jag älskart!

Nyheten B.B Sponge Cake fungerar som en krämfoundation. Den kommer i burk med en tillhörande liten borste. Väldigt sött! Jag tycker att formulan täcker rätt bra och ger ett fint resultat. Framåt dagen får jag bättra på med puder. Men det beror så klart på hurdan hud man har. Själv har jag blandhy. Tyvärr tycker jag att det blir lite ohygieniskt med burk. Det hade varit bättre med medföljande spatel istället för borste.

Clump Defy

Jag har kombinerat med en mascara från Max Factors  nya Clump Defy. Den kommer med en borste med konkav form och raka strån. Den lovar att bygga fransar helt utan klumpar. Det håller kanske inte helt, men den ger helt klart mindre klumpar än de flesta. Volymen blir väldigt bra efter några lager. Mascaran är bäst för dig som är ute efter volym och redan har längden. Det här känns som en blivande klassiker.