Bröllopet i Winterviken

För någon månad sedan var jag på ett fantastiskt bröllop i Winterviken. Min vän Ulrica gifte sig med sin Shaun och dagen var verkligen perfekt! Lyckan skimrade i luften.

Hela dagen fotograferades av den fantastiska Erika Gerdemark. Jag har skrivit om henne flera gånger förr. Det är bland annat hon som har tagit min bild här uppe i headern. Jag var en av hennes kunder för tre år sedan och fastnade direkt för denna fantastiska människa!  Nu har hon lagt ut flera av bröllopsbilderna från Vinterviken på sin hemsida. Du hittar den här.

 

Ulrica och Erika in action

Jag sminkade Ulrica inför bröllopet. Jag la stor fokus vid grunden för att få sminket att sitta hela dagen och lät huden ha mycket lyster. Ögonen fick en brungrå sotning och jag lät läpparna vara persikofärgade. Resultatet blev vackert och klassiskt. Jag hoppas att hon kommer älska fotona lika mycket om tjugo år som idag. Jag ska se om jag kan få tag på ett bra foto. Jag hade tyvärr bara mobilen med mig som kamera.

Jag älskar att göra bröllopssminkningar! Det är så mycket förväntan, kärlek, lycka och nervositet i luften. Det är underbart att få vara en del av det!

Jag och min syster Matilda under bröllopet.