Bröllop i Thailand

I måndags var det dags för det efterlängtade bröllopet mellan mina fina vänner Cissi och Peter. Dagen kan inte beskrivas som annat än magisk! Jag fick sjunga upp i en stor konferenslokal på 250 kvm. Det var väldigt mäktigt och kul men sången blev inte riktigt som jag ville ha den under vigseln. Jag var för genomförkyld för det. Men annars var allt super! Brudparet var otroligt vackra, kvällen var vacker och vi hade jättekul! Det är verkligen ett minne att bevara i hjärtat.

Eftersom deras släkt och vänner inte har sett några bilder än så har jag lovat att inte lägga ut några bilder på brudparet eller dekorationer. Ni får nöja er med att se mig dansa reaggeton, barfota, i sanden på stranden. Kvällen slutade med att jag dansade någon form av hula hula med kökschefen. Underbart! Man borde sanddansa oftare 🙂

[slideshow]

Nu har vi skiljts åt och jag och min Ian har bytt hotell. Hotellet är superfint och känns lyxigt men är lite “Mallorca” med betydligt fler svenskar än det förra. Vi får slåss om solstolarna :). Vädret har blivit sämre så nu fokuserar vi på att bada. Vilket är ett av det bästa jag vet..