Budget eller lyx?

Det lanseras så vansinnigt snygga sminkkollektioner i höst. Jag tänkte att vi ska kika närmare på två av dem – Isadora och YSL.

Isadora; Model; Candice; Coffee_Poetry14

Isadoras kollektion Coffe & Poetry är en varm och mjuk kollektion med softade färger. Nyanserna går i brunt, kastanj, rosa och lila. Det finns bland annat två nya ögonskuggspaletter i serien, en varm och en kall. Andra nyheter är en eyeliner och nya nyanser på bland annat Twist-up eye gloss och läppstift. Fyra nya nagellacksfärger lanseras. Jag tänkte visa upp mer av dem i dagarna. Kollektionen kanske inte känns så ny och spännande. Men det är vackra nyanser och det är kommersiellt gångbart. Jag gillar kollektionen. Den är snygg och elegant utan att bli tråkig. Stort plus för att kollektionsbilden är betydligt snyggare än vanligt!

Mina favoriter är dessa tre:

Isadora höst 2014Läppstiftet Pink pashmina, ögonskuggspaletten Coffe & poetry samt nagellacken Autumn leaves. 

131008_ysl_03_0150-v3_DEF_CMJN.tif

Om vi då vänder blickarna mot lyxen. Jag var på ett pressmöte med Yves Saint Laurent Beauté innan sommaren kom igång på allvar. Jag blev väldigt förtjust i deras nyheter! Speciellt i höstkollektionen Cuirs Fetiches. Den är vågat rockig och väldigt sexig. Makeupartisten Lloyd Simmons har varit inspirerad av läder när han har skapat kollektionen.

84407 Produits du Fall Look  V 3.tif

Produkten som sticker ut mest i kollektionen är ögonskuggspaletten Couture paletts Collector Fetiche som har fem vackra nyanser i sig. Det här är även min favoritprodukt i kollektionen. Den känns nästan som ett samlarobjekt. Utsidan är täckt av läder, vilket jag inte är så förtjust i, då jag är djurvän och tycker att det är onödigt. Men färgerna är makalöst snygga! Utöver paletten finns det matta läppstift, läppglans och vansinnigt snygga nagellack.

YSL

Igår pussades jag i det matta rockchica läppstiftet Fuschia Fetiche. Jag älskar det!

YSL Fuschia