Buxom White Russian kollektion

Buxom White Russian – skugga, stift och rouge

I oktober släppte Buxom kollektionen White Russian med ögonskuggspalett, highlighter och läppstift. Min första tanke när jag såg den var att den kommer gå riktigt bra i Sverige.

Varför? För att färgskalan är en bästsäljare här. Vi gillar mjukt rosa, bruna och grå toner. White Russian är inspirerad av Buxoms läppglans Full-On Plumping Lipcream i nyansen White Russian som är deras bästsäljare. Det är en fin, feminin drömmig ljusrosa nyans som går lite åt beige.

White Russian får mig att tänka på varm choklad, dyra mohairtröjor, puder och snygga boots

Buxom White Russian läppglans
Elin fagerberg i Buxom White Russian
Elin Fagerberg

Buxom White Russian

Kollektionen består av:

Russian Eye & Cheek Palette – två rouge och sex ögonskuggor i en mjuk och mysig färgskala. Några av skuggorna är skimriga och resten matta. Det här är ett bra och smickrande kit som ger mycket för pengarna. Det hade varit fint med en till palett med lite mörkare nyanser för en mörkare hudtyp. Men annars gör den här paletten mig lite extra glad i hjärtat. Ca. 495 kr.

Ögonskuggspaletten med två rouge och sex ögonskuggor

Wanderlust Glow Highlighter – en highlighter i en ljus rosa-beige nyans som känns smickrande och inte för rosa. Jag gillar den lilla dosan som är smidig att ta med. Ca. 265 kr.

Highlighter från Buxom White Russian

White Russian Full Force Plumping Lipstick – ett rosabeige läppstift som ska ge en plumpande effekt. Jag känner kanske inte så stor skillnad på fylliga läppar. Men färgen är väldigt fint och stiftet känns skönt. Jag har använt det här mycket senaste tiden. Ca. 245 kr.

Buxom White Russian läppstift
En hit!

Däremot känner jag en plumpande effekt av läppglanset som har inspirerat till kollektionen! Det både pirrar och kyler när jag har det på. Läpparna blir lite fylligare men huden (läpparna är egentligen ett mellanting av hud och slemhinna) blir inte irriterad. Ca. 245 kr.

Så, summan blir att Buxom White Russian är ett väldigt fint tillskott och det här är produkter som jag har använt mycket sista tiden. De är användarvänliga och funkar till väldigt många olika tillfällen.

De säljs på Kicks.se.