Cindy Sherman för MAC

Jag testade en ny ögonskugga från MAC igår, Royal. Skuggan tillhör deras nya kollektion med Cindy Sherman.

Själva kollektionen är byggd på att inspirera till förändring och kreativitet. Cindy Sherman har själv fått skapa tre helt olika galna stilar. Kul! 8 oktober lanseras de på MAC över världen. Du vet väl om att du kan handla MAC i Kicks webshop?

Be creative!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag skulle på möte på morgonen så jag tog det ganska lugnt. Jag kombinerade skuggan Royal som är en klar, matt blålila färg med två andra färger. Permanent Kaki från LÓreal la jag som bas på ögonlocket och Tempting från MAC la jag under ögat. Jag tycker inte att Royal var så intensiv som jag hade hoppats på. Men ändå fin! Jag ska testa den med en annan matt färg nästa gång. Ledsen för de arga stirrögonen på en av bilderna :). Men jag hade bråttom!