Clarisonic Aria

När jag var på skönhetsmässan i New York i mars såg jag flera olika varianter på elektroniska ansiktsborstar för hemmabruk och salongsbruk. För salongsbruk har de funnits väldigt länge och används i samband med rengöring under ansiktsbehandling på salong.

Under förra året lanserades Clarisonic på svenska marknaden. Än så länge är det den mest populära borsten och nu kommer de ut med en upphottad version. Den nya borsten har tre olika hastigheter att välja mellan. En mild för känslig hud, en universal för normal hud och en kraftig för den med mer orenheter. Jag tycker även att den kraftiga är bra de dagar eller kvällar du har mer smink på dig än vanligt. Programinställningen som sköter tiden har nu två varianter att välja mellan jämfört med tidigare en. Det finns även en batteriindikator på borsthandtaget och en liten usb-laddare. Borsten kommer även med en torkstation där du kan förvara den.

IMG_6703

IMG_6698

Så vad tycker jag om den? Jag gillar den! Jag tycker att den är ett bra komplement till en effektiv rengöring. Jag känner mig renare efter att jag har använt den. Men jag använder inte den då jag har brun-utan-sol. Däremot tycker jag inte att det är tillräckligt stor skillnad för att du ska behöva byta ut din gamla modell till nya Clarisonic Aria. Men om du har tänkt investera i en av dem, håller jag på Aria. Ett litet minus för priset som ligger på hela 1650 kr. Då gäller det att man använder den regelbundet.

Mitt betyg: 8/10