CLEAN lanserar rumsdoft

Som nybliven mamma lägger jag mycket tid på min lilla flicka. Resten av tiden går till umgänge, bloggen och lite jobb. Det som inte får så mycket tid är städning. Jag kan snabbt erkänna att jag aldrig kommer bli någon hemmafru. Jag skulle bli alldeles för uttråkad.

En snabb krislösning vid oväntat besök är rumsdoft. Jag varierar mellan diffusers och doftljus.

CLEAN lanserar rumsdoft i form av doftljus, diffusares och rumsspray. De kommer i fyra olika dofter i stilren design precis som parfymflaskorna. Jag testar just nu en diffuser i doften Rain. Den är väldigt fräsch med doftnoter av bland annat påsklilja, viol och olika tränoter. En typisk “blå” doft.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Har du rumsdoft hemma? Vilka använder du?

Och jo, jag städar innan det blir äckligt. 🙂