Dagens sminkning

Jag har testat produkter från flera märken i den här sommarmakeupen.

Elin Fagerberg skönhetsblogg

Bas:

  • Foundation: Mineral foundation i nyansen Blondie från Lily Lolo. Lily Lolo har äntligen fixat till sina förpackningar och den nya designen är riktigt snygg! Mineralpudret är finpigmenterat och jag gillar när kornen är riktigt små.
  • Bronspuder: Bronzing powder i nyansen Matte från Viva la Divas nya sommarkollektion. En ganska mörk men annars fin färg. Jag gillar att den är matt. Men akta så att du inte överdoserar.
  • Highlighter: Mineral shimmer i nyansen Stardust från Lily Lolo. Det här blev riktigt naturligt och fint! Lyster utan glitter. Jag gillar det!
  • Rouge: Raspberry Miracle Blush Sorbet i nyansen Lovely Summer från Lumene. Det här är ett helt nylanserat krämrouge som kommer i fyra färger. Det ger ett transparent resultat med glow som jag gillar och kommer i ett praktiskt “kritformat”. Krämrouge bör du egentligen inte lägga ovanpå en puderbas. Men i det här fallet tycker jag att det fungerar väldigt bra!

Lily Lolo, Viva la Diva, LumeneLumene krämrouge elinfagerberg.se

Ögon

  • Ögonbryn: Brow bar från Viva la Divas sommarkollektion. Ja, det här är en kopia av flera andra märken (läs Benefit) men jag gillar retrodesignen ändå. Men visst är det lite trist att de inte kan komma på något eget. Förpackningen innehåller en hel del. Bland annat highlighter, brynvax, minipincett och två nyanser av brynskugga. Jag har använt den ljusare nyansen och gillar den! Den är lättapplicerad och sitter bra.
  • Ögonbrynsgele: Brow Gel från Eyeko. Åh jag gillar den här! Den ger en lätt färg och håller brynen på plats länge. Drar du på flera lager på tätare bryn kan det räcka som färg utan att använda penna eller brynskugga under. Borsten är riktigt liten och kommer åt även tunna ögonbryn och fångar upp alla småstrån.
  • Ögonskugga: Eye shadow quartet i nyansen Savannah Sunset från Isadoras bronskollektion Savannah. Det här är fyra mjuka, skimriga färger som känns väldigt vackra och somriga. Jag tycker mycket om dem men hade gärna sett att det fanns en mörkare nyans för att kunna bygga upp mer djup. Men de ljusa färgena är väldigt lätta att jobba med.
  • Mascara: Eye do från Eyeko. En förlängande mascara som även ska vara stärkande. Den har en rejäl borste och ger mer volym än utlovat. Borsten gör att det är lite svårt att komma åt alla strån men jag gillar formulan som genast ger resultat. Här har jag inte böjt fransarna eftersom min franstång hade gått och gömt sig.

elin fagerberg närbild ögaViva la Diva och EyekoIsadora och eyeko elinfagerberg.se

Läppar:

  • Läppenna: Lip liner i färgen Beech från The Body Shop. Det här är långt ifrån en nyhet, men en gammal favorit för mig. Jag la läppennan längs med läppkanten och suddade den sedan in mot läpparna.
  • Läppglans: Läppglans i nyansen Champagne från Apoliva. En skir och skimrande nyans som passar många. Läppglanset känns återfuktande och mjukt.

apolivaelin fagerberg skönhetsblogg sommarsminkningRandig topp från HM.