Dagens sminkning: Fit Me?

Det blev lite vårinspirerat med rosa och grönt idag.

På ögonen har jag använt två lösa skuggor från Lily Lolo. Den ljusrosa heter Pink Champagne och den gröna, Green Opal. Jag gillar dem! Den rosa använde jag torr och den gröna med fuktig pensel för att få fram lite mer metallic.

Läppglanset är i nyansen Flirt från, Miyo. Det luktar godis! Halvtransparent och fint.

Hela basen är från den nya serien Fit Me från Maybelline. Ni har säkert sett den på TV eftersom reklamen om den går varm! Det har kommit foundation, puder, rouge och concealer. Stort plus för snygg design på förpackningarna!

Fit Me Foundation är en tunn foundation som inte ska innehålla någon olja. Den ska smälta ihop med den egen hudton eftersom den inte är så täckande. Den funkar fint på mig. Men om man föredrar foundation med en hög täckningsgrad så tror jag att den här blir alltför tunn. Den sitter relativt bra under dagen och huden blir inte matt och glåmig. Jag tycker också att den smälter in bra. Jag har utgått från min hudtyp som är blandad och känslig.

Fit Me Powder ska bli naturlig precis som deras foundation. Den ska låta huden lysa igenom. Resultatet ska bli matt med lång hållbarhet. Och det är tyvärr där som jag inte håller med. Jag har inte speciellt fet hy alls. Men jag tycker inte att pudret sitter där det ska. Jag blir snabbt glansig! Däremot gillar jag att den har väldigt fina korn trots att det är en billig produkt.

Fit Me Rouge är den produkt i serien som jag tycker mest om. Det ger en naturlig färg till kinderna och är super för dig som är rädd att överdosera. Det blir en fräsch färg när produkten är så transparent!

Fit Me Concealer döljer ojämnheter och blemmor ganska bra. Men jag tycker att den är lite svårdoserad. Förpackningen vill gärna ge lite för mycket av produkten. Man behöver torka av den mot flaskhalsen för att minska.

Mascaran jag har använt är också den från Maybelline. Nya Illegal Lenght Mascara. Jag har än så länge bara hunnit testa den här en gång. Men jag gillar den än så länge. Den ger en bra längd med fibrer utan att ge några direkta klumpar.