Dagens sminkning

Bare Minerals kommer ut med spännande nyheter till hösten. Det avslöjade det på ett pressmöte som jag var på för någon vecka sedan. De kommer äntligen ut med produkter i fast format! De ska ha använt alger, tång och kallpressade oljor för att få till fast konsistens på pigmenten. Än är inte sortimentet komplett, men det finns ögonskuggor, rouge, bronzer och puder. Jag älskar Bare minerals ordinarie ögonskuggor. Men jag är inget fan av deras foundation i lös mineralform. Jag hoppas att de så småningom kommer att göra någon form av flytande foundation eftersom jag föredrar det.

Idag har jag testat en ögonskuggspalett -The top shelf, och ett rouge – The one, tillsammans med produkter från andra märken. Jag gillar båda! Ögonskuggorna är lätta att fördela, ger bra pigment och täckning och de sitter bra. Rouget blir skirt och naturligt. Jag gillar att de har stoppat i ingredienser som kanske kan tillföra lite extra. Ögonskuggorna har bland annat koffein och gurka i sig som är avsvällande. Hur mycket det påverkar huden är svårt att säga. Men det skadar ju inte! Förpackningarna är stilrena och snygga med speglar i.

Bare minerals nyheter lanseras till hösten.

[slideshow]

På huden har jag idag, Dream Tint från Jane Iredale. Det är en lätt färgad dagkräm med SPF 15. Perfekt för sommaren! Kombinera med concealer och bronzer till. Läppstiftet är från Isadoras sommarkollektion och heter Tropical Pink. Jag älskar färgen!