Daisy Beauty Award

Precis som under förra året ordnar skönhetstidningen/sajten Daisy Beauty en award för skönhetsprodukter. De bästa och roligaste nyheterna från 2012 ska koras. I jurygrupperna sitter skönhetsbloggare och jag är en av dem. Så just nu håller jag på att dofta, klämma, smeta och måla. Allt för att rätt vinnare ska koras!

Från början var hela 240 produkter nominerade. Nu är 55 finalister uttagna. Jag sitter i tre av dessa grupper. Vilka produkter som ingår tänker jag inte avslöja än. Men flera av mina favoriter från 2012 är med!

Kategorierna är:

Årets Underlägg (primer, foundation, etc)
Årets Pålägg (puder, rouge, etc)
Årets Eyeopener (ögon-makeup, frans- och brynprodukter, ögonkräm, etc)
Årets Brun-utan-gul (bronzers, brun-utan-sol, etc)
Årets Ansiktsgunk (hudvård för ansiktet)
Årets Läppgunk (läppstift, läppglans, läppbalsam, etc)
Årets Luktagott (doft)
Årets Svallvåg (stylingprodukt/verktyg för hår)
Årets Blogghype (ombloggad produkt)
Årets Jag är inte fåfäng, män… (herrprodukt)
Årets Nail Me (nagelprodukt)

Vilka som vinner får du läsare i Daisy Beauty om någon månad.

Daisy Beauty

 

Bild glatt snodd av Kicki.