Daisy Beauty Expo 2015

För ett år sedan hade min fina vän Kicki en heldag med föreläsningar för skönhetsbloggare på Tändstickspalatset i Stockholm. Det var supertrevligt! Jag minns att hon och jag stod och pratade vid lunchen och att hon då så: “Vet du, jag har fått en idé. Visst borde man ha en skönhetsmässa för pressen här?”. “Ja!” vrålade jag. Jag minns att jag tänkte “Det skulle inte förvåna mig om galningen fixar det” och nu har hon gjort det. Precis som hon ordnar allt från beautykryssningar till skönhetsmagasinet Daisy Beauty.

Imorgon är det äntligen dags för Daisy Beauty Expo 2015! Vi kommer vara mängder med skönhetsbloggare, ett gäng livsstilsbloggare och ett gäng journalister på plats och uppdatera dig via bloggar och sociala medier. Håll utkik efter #DBexpo15 .

Jag ser fram emot att skvallra med utställare, gå på föreläsningar och få nys om nyheter. Men mest av allt ser jag fram emot att krama om alla underbara kollegor!

image_gallery

 

Bild glatt snodd från Kicki.