Deadline och nervositet

Den här veckan har jag kämpat mot en stor deadline med en hel del material till en tidning. Jag har bland annat skrivit ett gäng makeupknep och intervjuat en av mina idoler. Men mer om det när den kommer ut. Så fort min dotter har somnat på kvällarna har jag satt mig vid datorn och skrivit så fingrarna glöder. Därför kommer jag i säng sent och sen är det dags att gå upp tidigt.

10314702_10153809593492667_4617967388186816435_nUtkletad makeup i svinkallt vinterväder efter att ha promenerat med dottern till förskolan. 

Samtidigt håller jag på att skola in min lilla flicka på förskolan. Det är läskigt men spännande. Hon har varit jätteduktig och tycker att det är skitkul att vara där. Under de tre dagarna jag har varit med har hon utvecklats mycket. Men imorgon ska jag lämna henne där själv. Mammahjärtat värker och oron är hög.

Du har väl inte missat Ellie Gouldings samarbete med MAC? Jag gillar bland annat Powder Blush som har två vackra nyanser. Nästa vecka ska jag åka ner till Köpenhamn med MAC för att träffa deras Director of Makeup Artistery, Baltasar Gonzales Pinel och samtidigt få vårens efterlängtade trendspaning. Räkna med att du kommer bli uppdaterad!

Ellie GouldingBalthasarGonzalez_8x10-72Baltasar Gonzales Pinel